Проектот е финансиран од Европската Унија
Со критично мислење до граѓани со медиумска умешност - КриТинк
Mendim kritik për qytetarë me shkathësi mediatike - CriThink
Critical Thinking for Mediawise Citizens - CriThink

Kujdes nga akulli në rrugët e Tetovës mund të thyeni dorën me të cilën keni votuar kryetaren e komunës Video LAJM

СКАНДАЛ Државата и Венко Филипче се изигруваат со болно девојче кое има прекин во дишењето и одбива да го прати во странство
ministerstvozazdravstvo