Проектот е финансиран од Европската Унија
Со критично мислење до граѓани со медиумска умешност - КриТинк
Mendim kritik për qytetarë me shkathësi mediatike - CriThink
Critical Thinking for Mediawise Citizens - CriThink

Lajmi qe recensohet

Screenshot nga lajmi qe recensohet

keqperdorimi 1
ФОТО Трагичната судбина на Дуња и Даела – пристигнаа во Скопје и останаа запрепастени – Поглед мк