Проектот е финансиран од Европската Унија
Со критично мислење до граѓани со медиумска умешност - КриТинк
Mendim kritik për qytetarë me shkathësi mediatike - CriThink
Critical Thinking for Mediawise Citizens - CriThink
Home Министерство за здравство кажало дека Македонија е во фаза 1 од пандемијата , а не СЗО СЗО ЗА МАКЕДОНИЈА Нема широка трансмисија на вирусот Македонија е во фаза 1

СЗО ЗА МАКЕДОНИЈА Нема широка трансмисија на вирусот Македонија е во фаза 1

СЗО ЗА МАКЕДОНИЈА Нема широка трансмисија на вирусот Македонија е во фаза 1