Проектот е финансиран од Европската Унија
Со критично мислење до граѓани со медиумска умешност - КриТинк
Mendim kritik për qytetarë me shkathësi mediatike - CriThink
Critical Thinking for Mediawise Citizens - CriThink

Screencapture Infomax Mk Wp Kapah 2020 03 13 22 14 33

Untitledсдсмкарантин