Проектот е финансиран од Европската Унија
Со критично мислење до граѓани со медиумска умешност - КриТинк
Mendim kritik për qytetarë me shkathësi mediatike - CriThink
Critical Thinking for Mediawise Citizens - CriThink
Home Не се рушат тениските терени во Карпош, туку бесправно изградените објекти околу нив Богоев незаконски руши тениски терени во Карпош децата кои таму остваруваат успеси станаа жртва на бизнис интерес   NetPress

Богоев незаконски руши тениски терени во Карпош децата кои таму остваруваат успеси станаа жртва на бизнис интерес   NetPress

критинкил1