Проектот е финансиран од Европската Унија
Со критично мислење до граѓани со медиумска умешност - КриТинк
Mendim kritik për qytetarë me shkathësi mediatike - CriThink
Critical Thinking for Mediawise Citizens - CriThink

критинкил1

Богоев незаконски руши тениски терени во Карпош децата кои таму остваруваат успеси станаа жртва на бизнис интерес   NetPress