Проектот е финансиран од Европската Унија
Со критично мислење до граѓани со медиумска умешност - КриТинк
Mendim kritik për qytetarë me shkathësi mediatike - CriThink
Critical Thinking for Mediawise Citizens - CriThink
Home Непроверени тврдења за непостојни грешки Ружно ви е името, затоа не си го знаете (edited) Off Crop003

Ружно ви е името, затоа не си го знаете (edited) Off Crop003