Проектот е финансиран од Европската Унија
Со критично мислење до граѓани со медиумска умешност - КриТинк
Mendim kritik për qytetarë me shkathësi mediatike - CriThink
Critical Thinking for Mediawise Citizens - CriThink
Home Од премногу кратење до нејасна вест – повикот на Црвениот крст остана неразбран Црвен краст повикува на прекин на кибер нападите врз здравствени установи » Opserver Mk цроп

Црвен краст повикува на прекин на кибер нападите врз здравствени установи » Opserver Mk цроп

Црвен краст повикува на прекин на кибер нападите врз здравствени установи » Opserver Mk феатуред