Проектот е финансиран од Европската Унија
Со критично мислење до граѓани со медиумска умешност - КриТинк
Mendim kritik për qytetarë me shkathësi mediatike - CriThink
Critical Thinking for Mediawise Citizens - CriThink

screencapture-koha-net-bote-226919-maqedonia-heq-kushtet-per-kalim-kufiri-2020-07-11-15_06_51