Проектот е финансиран од Европската Унија
Со критично мислење до граѓани со медиумска умешност - КриТинк
Mendim kritik për qytetarë me shkathësi mediatike - CriThink
Critical Thinking for Mediawise Citizens - CriThink
Home Сензационалистички наслов без аргументи Диктат на Агенцијата за медиуми Медиумите да не заземала страна - crop

Диктат на Агенцијата за медиуми Медиумите да не заземала страна – crop

screencapture-vecer-mk-makedonija-diktat-na-agencijata-za-mediumi-mediumite-da-ne-zazemala-strana-za-referendumot-da-ne-2018-08-01-09_27_30
Диктат на Агенцијата за медиуми Медиумите да не заземала страна – crop-naslovna-800