Проектот е финансиран од Европската Унија
Со критично мислење до граѓани со медиумска умешност - КриТинк
Mendim kritik për qytetarë me shkathësi mediatike - CriThink
Critical Thinking for Mediawise Citizens - CriThink
Home Сензационалистичко ширење паника за коронавирусот Медицинска сестра од Вухан Не излегу Https Republika.mk Vesti Svet Me

Медицинска сестра од Вухан Не излегу Https Republika.mk Vesti Svet Me

Медицинска сестра од Вухан Не излегувајте не одете по забави не јадете надвор со коронавирусот се заразени 90 000 а не 2 700 Република