Проектот е финансиран од Европската Унија
Со критично мислење до граѓани со медиумска умешност - КриТинк
Mendim kritik për qytetarë me shkathësi mediatike - CriThink
Critical Thinking for Mediawise Citizens - CriThink

Screen Shot 2020 02 13 At 14.19.00

Screen Shot 2020 02 13 At 13.17.17
Screen Shot 2020 02 13 At 14.18.56