Проектот е финансиран од Европската Унија
Со критично мислење до граѓани со медиумска умешност - КриТинк
Mendim kritik për qytetarë me shkathësi mediatike - CriThink
Critical Thinking for Mediawise Citizens - CriThink
Home Lajme Page 9

Lajme

e-Shoqëri.mk: Niveli më i lartë i edukimit elementar mediatik nënkupton përgjegjësi më të madhe...

Foto: Vanço Xhambaski Nevojitet nivel më i lartë i njohurive mediatike, e cila do të çojë në institucione transparente dhe llogaridhënëse, është përfundimi i Konferencës “e-Shoqëri.Mk” që u mbajt dje në Shkup në Shkup, në...

Kërkesë për oferta për zhvillim të aplikacionit për celularë

Fondacioni Metamorfozis dhe Eurothink në kuadër të projektit "Mendim kritik për qytetarë me shkathtësi mediatike – CriThink" i financuar nga Bashkimi Evropian, kanë nevojë për zhvillimin e aplikacionit për celularë - lojë edukative për...

“Mos u bëj cak i mediave” studentët përcjellin porosi si të mbrohemi nga dezinformatat

Foto: KriThink “Çdo ditë e më shumë është duke u shtuar numri i mediave te ne, ndërkaq çdo ditë e më shumë ulet numri i gazetarëve në kuptimin e plotë të fjalës, ky joseriozitet dhe...

Trajnim për mendim kritik me organizatat qytetare

Në kuadër të projektit "Mendim kritik për qytetarë me shkathtësi mediatike - CriThink" prej 2 deri më 4 nëntor në Shkup u mbajt trajnim me grantistët e ciklit të parë, të cilin e realizuan...

Të premten do të mbahet takim fillestar me grantistët në kuadër të projektit “KriThink”

Fondacioni për Internet dhe Shoqëri “Metamorfozis” dhe Qendra për Strategji Evropiane “Eurothink” kanë nderin të Ju ftojnë të merrni pjesë në takimin me grantistët nga programi i granteve të vogla të projektit “Me mendim...