Projekti është i financuar nga Bashkimi Evropian
Со критично мислење до граѓани со медиумска умешност - КриТинк
Mendim kritik për qytetarë me shkathësi mediatike - CriThink
Critical Thinking for Mediawise Citizens - CriThink
Home Ziadini dhe Bilalli nuk janë shokë të gazetarit, informimi për to duhet të jetë objektiv Tetovasot Ziadini Dhe Bilalli Permbledhin Bishtin Dhe Votojne Rresht Per Nje

Tetovasot Ziadini Dhe Bilalli Permbledhin Bishtin Dhe Votojne Rresht Per Nje

Tetovasot Ziadini Dhe Bilalli Permbledhin Bishtin Dhe Votojne Rresht Per Nje 1