Проектот е финансиран од Европската Унија
Со критично мислење до граѓани со медиумска умешност - КриТинк
Mendim kritik për qytetarë me shkathësi mediatike - CriThink
Critical Thinking for Mediawise Citizens - CriThink

Tetovasot – Ziadini dhe Bilalli permbledhin bishtin dhe votojne rresht per nje

Tetovasot – Ziadini dhe Bilalli permbledhin bishtin dhe votojne rresht per nje 1
_ВИДЕО НАСА Вo сабота Земјата ќе биде изложена на сериозна закана од Вселената (1)