Проектот е финансиран од Европската Унија
Со критично мислење до граѓани со медиумска умешност - КриТинк
Mendim kritik për qytetarë me shkathësi mediatike - CriThink
Critical Thinking for Mediawise Citizens - CriThink
Home Астероид што не ги подигна ни веѓите на научниците во НАСА – повод за ширење паника кај „Спутник“ ВИДЕО НАСА Вo сабота Земјата ќе биде изложена на сериозна закана од Вселената (1)

ВИДЕО НАСА Вo сабота Земјата ќе биде изложена на сериозна закана од Вселената (1)

Untitled2