Проектот е финансиран од Европската Унија
Со критично мислење до граѓани со медиумска умешност - КриТинк
Mendim kritik për qytetarë me shkathësi mediatike - CriThink
Critical Thinking for Mediawise Citizens - CriThink

Untitled2

ВИДЕО НАСА Вo сабота Земјата ќе биде изложена на сериозна закана од Вселената (1)
Thumbnail Naslovna Sputnjik