Проектот е финансиран од Европската Унија
Со критично мислење до граѓани со медиумска умешност - КриТинк
Mendim kritik për qytetarë me shkathësi mediatike - CriThink
Critical Thinking for Mediawise Citizens - CriThink
Home Твит што поттикнува шовинизам и омраза Јанко Илковски On Twitter Reservoir Dogs Https T Co InO2UkgjtQ Twitter CROP

Јанко Илковски On Twitter Reservoir Dogs Https T Co InO2UkgjtQ Twitter CROP

Јанко Илковски On Twitter Reservoir Dogs Https T Co InO2UkgjtQ Twitter
Untitledтвит