Проектот е финансиран од Европската Унија
Со критично мислење до граѓани со медиумска умешност - КриТинк
Mendim kritik për qytetarë me shkathësi mediatike - CriThink
Critical Thinking for Mediawise Citizens - CriThink

НЕ ЗАБОРАВАЈ, ПОЧИТУВАЈ ГИ МЕРКИТЕ!

НЕ ЗАБОРАВАЈ, ПОЧИТУВАЈ ГИ МЕРКИТЕ!

ПРЕД ДА НАПРАВИТЕ „ОБЈАВИ„ ВО СОЦИЈЛАНИТЕ МЕДИУМИ ЗА КОРОНАВИРУСОТ ПОСТАВЕТЕ СИ СЕБЕСИ НЕКОЛКУ ПРАШАЊА ЗА ИНФОРМАЦИЈАТА?
НЕ ЗАБОРАВАЈ, ПОЧИТУВАЈ ГИ МЕРКИТЕ!