Ознака: Зијадин Села

Кога „познавачите на состојбите“ се користат за секоја ситуација, постои сериозен проблем со информирањето

Бескрајни калкулации во медиумите во пресрет на претседателските и на, евентуално, парламентарните избори. Оваа ситуација ја гледаме секој ден, штом го отвориме првиот медиум за да се информираме за најновите политички вести. Се зборува за соработки, можни предизборни коалиции, заеднички кандидати, потенцијални победници или губитници итн. Линк до оригиналниот напис: […]