Проектот е финансиран од Европската Унија
Со критично мислење до граѓани со медиумска умешност - КриТинк
Mendim kritik për qytetarë me shkathësi mediatike - CriThink
Critical Thinking for Mediawise Citizens - CriThink
Home Authors Posts by Рада Исовска-Маневска

Рада Исовска-Маневска

1 POSTS 0 COMMENTS