Проектот е финансиран од Европската Унија
Со критично мислење до граѓани со медиумска умешност - КриТинк
Mendim kritik për qytetarë me shkathësi mediatike - CriThink
Critical Thinking for Mediawise Citizens - CriThink
Home Дали Северна Кореја навистина егзекутира пациент со „корона-вирус”? Северна Кореја егзекутираше едно лице заразено од корона вирус скриншот

Северна Кореја егзекутираше едно лице заразено од корона вирус скриншот

88060267 1162786327446289 4275673740265652224 N