Предизборен молк

Почитувани читатели,

Од 24 часот денеска до 21 часот в среда (15 јули 2020 година) трае предизборниот молк. Како и пред секои избори, така и овој пат, во овој период „Критинк“ нема да објавува содржини поврзани со изборите – ниту на својата веб-страница ниту на страниците и профилите на сајтот на социјалните мрежи.

Тука можете да најдете повеќе информации за начинот на кој „Критинк“ ќе се однесува во текот на предизборниот молк.