Проектот е финансиран од Европската Унија
Со критично мислење до граѓани со медиумска умешност - КриТинк
Mendim kritik për qytetarë me shkathësi mediatike - CriThink
Critical Thinking for Mediawise Citizens - CriThink
Home Сензационалистичка и неодговорна објава дека Нострадамус го предвидел корона-вирусот! „Голема чума во поморскиот град“ Нострадамус го предвидел коронавирусот а еве кога ќе запре

„Голема чума во поморскиот град“ Нострадамус го предвидел коронавирусот а еве кога ќе запре

Untitled