Проектот е финансиран од Европската Унија
Со критично мислење до граѓани со медиумска умешност - КриТинк
Mendim kritik për qytetarë me shkathësi mediatike - CriThink
Critical Thinking for Mediawise Citizens - CriThink
Home Шпекулација е дека Јанева била во претседателската резиденција НОВ CKAHДАЛ Катица Јанева во август тajно била во вилата на Претседателот INFOMAX Mk

НОВ CKAHДАЛ Катица Јанева во август тajно била во вилата на Претседателот INFOMAX Mk

Untitled3