Проектот е финансиран од Европската Унија
Со критично мислење до граѓани со медиумска умешност - КриТинк
Mendim kritik për qytetarë me shkathësi mediatike - CriThink
Critical Thinking for Mediawise Citizens - CriThink

Untitled3

НОВ CKAHДАЛ Катица Јанева во август тajно била во вилата на Претседателот INFOMAX Mk
Untitled3