Завршен настан на проектот „Тема за дилема“

Завршен настан на проектот „Тема за дилема“ кој го спроведува Здружението ГАНИМЕД од Битола со медиумскиот партнер ТВ21 во рамки на проектот КРИТИНК „Со критичко мислење до граѓани со медиумска умешност“ кој го реализираат МЕТАМОРФОЗИС и ЕВРОТИНК, а е финансиран од Европска Унија. #kritink #kuzmansapkarevbitola #janesandanskibitola #drjovankalauzi #jbtbitola #takidaskalobitola #saba #gorginaumovbitol